torstai 18. syyskuuta 2014

Tissit Kaarinan uimahallissa(Arkisto: helmikuu 2012)

Olin tässä maanantai-iltapäivänä tuttuun tyyliini Kaarinan uimahallissa. Harjoitettuani vapaauintia, sammakkouintia, perhosta sekä käsipohjaa 2 kilometrin uintimatkan verran saavuin suihkuun. Ajattelin, että nyt on kyllä mukava ottaa tähän lyhyt sauna, joten astelin saunaan vain havaitakseni, että lauteilla istuskeli vierekkäin ehkä noin 75-vuotiaat mies ja nainen. Mulla meni pasmat ihan sekaisin ja hämmennyin täysin, jonka seurauksena jämähdin hetkeksi paikoilleni keskelle saunan lattiaa tuijottaen naisen valtoimenaan riippuneita tissejä.

Tämä ikärouva sitten tokaisi, että: ”Etkö sä ole poika ennen tissejä nähnyt? Voisitko kuule hakea vettä sankoon, kiitos!” No, mä lähdin suihkutiloihin hakeen vettä sankoon ja olin siinä vähän pettynyt itseeni, että noin vaan menin ihan sanattomaksi. Sillä hetkellä päätin, että ei s%4tana täällä ala miesten saunassa vanhat rouvat tuollain ottaan yliotetta. Mun pitää keksiä jotain hämmentävää. Eihän mulla oo mitään hävittävää, täysin alastomana mä olen tässä jo valmiiks!

Tulin sanko täynnä vettä takaisin saunaan, jolloin tämä rouva tokaisi: ”Niin katos kun me käydään Veikon kaa kotonakin aina yhdessä saunassa. Sen takia mäkin täällä oon.”

Mä siihen sitten nyökkäilin päätäni ja aloin selittää naama peruslukemilla: ”Juu, no jos te siis kotonakin käytte yhdessä saunassa niin totta kai täälläkin. Niin ja haluaisin vielä sanoa, että itse asiassa olen nähnyt tissit aiemminkin - kaksikin kertaa! Kihniössä kesällä 1999 ja melkein heti perään Lontoossa keväällä 2005! Mutta siis en oo noin alastomana nähnyt vielä ketään naista tähän mennessä. Mutta toisaalta, kukapa meistä nyt olisikaan tämän ikäisenä? Oon kuitenkin vasta 29-vuotias.” Siihen päälle heitin välittömästi kireät löylyt ja irvistin, kuten nyt kovissa löylyissä on tapana.

Sen jälkeen saunaan laskeutui kiusallinen hiljaisuus ja istuimme vielä pari minuuttia kolmistaan, jonka jälkeen pari mahakasta vanhaa herraa liittyi saunaseurueeseen. Sitten lähdin matalalla profiililla suihkuun ja pois uimahallista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti