perjantai 19. syyskuuta 2014

Lenita Airisto -darra:

(Arkisto: marraskuu 2012)


Katsoessasi peiliin sinua tuijottaa naama, joka on kuin tusinan verran epäonnistuneissa kasvojenkohotusleikkauksissa murjottu tyrmistys. Ikään kuin painostavat vaihdevuosiaallot riipisivät vartalosi jokaista yksityiskohtaa kamppaillessasi peiton alla kylmien ja taas välillä vuorostaan kuumien pelkotilaväreilyjen kanssa.

Päänsärkysi on eskaloitunut niin rajuksi, että tärisevät silmänripsesi havaitsevat ilmassa leijuvia kirkkaita, neonvärisiä säteitä. Säteitä, joita ei ole. Ei ole koskaan ollutkaan. On ainoastaan monivivahteisen krapulasi luoma illuusio. Jokainen pienikin ääni on valtava. Ovikellon soidessa pääsi meinaa räjähtää, vessanvetämissuorituksen tuoma vesimelu pelästyttää voimakkuudellaan ja omilla ajatuksillasikin on nyt ääni. Tuo ääni raapii ohimoasi, kiusaa sinua, pilkkaa sinua.

Hiljaisuutta ei ole. On vain sinä ja krapulasi. Tähän selviytymiskamppailuun olet itse itsesi ajanut ja nyt on aika etsiä pakokeino tästä karmivasta kanuunasta. Mutta missä on se raikkaan olotilan ulko-ovi? Mistä löytyy se polku, jonka varrella elämä alkaa taas voittamaan? Se polku sinun on löydettävä itse. Jokainen, joka löytää pakokeinopolun Lenita Airisto -darrasta, on voittaja. Minä aion olla voittaja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti