perjantai 19. syyskuuta 2014

Maailmanloppuun valmistautumassa

(Arkisto: joulukuu 2012)

Alkaako siellä jo teillä muillakin olla maailmanlopunvalmistelut hyvällä mallilla? Itselleni tämä tulevan perjantain maailmanloppu on ensimmäinen ja kyllähän tässä on jo perhosia vatsassa. Tuhlasin nimittäin puolet säästöistäni kirurgiseen vatsaleikkaukseen ja mulle operoitiin eläviä perhosia mahalaukkuun. Kerrankos sitä ennen kuolemaa kokeilee vanhaa sananlaskua toteen.

Kieltämättä tässä alkaa olla jo pientä maailmanloppustressiäkin, kun kohta kaikki loppuu. Ja voitteko uskoa - jotkut ovat väittäneet silmät kirkkaina, ettei maailma loppuisi ja että Maya-intiaaneilla alkaisi vain uusi ajanjakso. Paskanmarjat! Miten te maailmanlopulle naureskelevat höperöt sitten selitätte sen, että joissain lehdissä ja lukuisilla nettisivuilla on kirjoitettu maailmanlopusta? Kysyn vaan! Jos jotain lukee lehdessä tai Internetissä, niin sen on pakko olla totta. Aina.

Miten ihmeessä olisi myöskään mahdollista, että muinaisissa Maya-temppeleissä on ollut tuhansia vuosia sitten jonkinlaisia viitteitä, että 21.12.2012 kaikki nimenomaan loppuu? Jos temppelinseinään on joskus 400-luvulla joku pyhä ihminen kirjannut merkkejä maailmanlopusta, niin kyllähän se paikkansa pitää ja maailmanloppu tulee. Nykyteknologia on aivan yliarvostettua. Kiviseinäkirjoitus on oikea totuus!

Ja esimerkiksi Nostradamus ennusti ympäripyöreästi jo 1500-luvulla, että tulevaisuudessa on pahoja ihmisiä, tulvia, myrskyjä, tauteja, raivoa ja kaikkea. No mitä noiden ennustuksien jälkeisien vuosisatojen kuluessa onkaan tapahtunut - kaikki pahuudet ovat käyneet toteen! Lisäksi istuessani eilen Stockmannin miestenhuoneen saniteettitiloissa iltapäiväkakalla luin uuden Cosmopolitan-lehden horoskooppeja ja siellä oli kirjoitettuna Kalat-horoskoopin kohdalla, että sairastelu saattaa häiritä sinua. Kas kas, sattumalta mulla oli pienimuotoinen flunssa viime kesänä. Tai ei se ollut flunssa, mutta yskäisin kerran Ruissalon uimarannalla. Ei tällainen voi olla enää sattumaa. Nämä kaikki ovat merkkejä maailmanlopusta!

Minä en aio jäädä surkuttelemaan perjantaina tapahtuvaa maailmanloppua, vaan aion laittaa nämä viimeiset elinpäiväni hullutteluksi. Kirjoitan tätäkin olotilapäivitystä tanniinisen puolimakealla punaviinillä täytetystä porealtaasta. Täällä minä polskin alasti seitsemän maksullisen ja kaakaonvärisen kääpiökaunottaren kanssa nauttien marinoitua kojootinreittä. Viimeiset säästöni törsäsin Päivi Räsäsen näköisiksi tuunattuihin vuohiin, jotka juoksentelevat herttaisesti ympärilläni.

Jännittävää maailmanloppua kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti