perjantai 19. syyskuuta 2014

Wind of Change

(Arkisto: lokakuu 2013)

Hullut päivät saapuivat!

Kiinnostaisiko Sinua saada ILMAISEKSI kuvassa olevat kaksi lippua (arvo yhteensä 138€) Scorpionsin keikalle Hartwall Areenaan keskiviikkona 13. marraskuuta?

Ajaton Wind Of Change, klassikkoballadi Still Loving You, upea Send Me An Angel, menevä Rock You Like A Hurricane… Tältä orkesterilta löytyy maailmankuuluja kipaleita melkein enemmän kuin Ylöjärvellä on asukkaita!

Jos pidät itseäsi Scorpions-fanina ja haluaisit päästä tälle keikalle, niin kerro alla olevaan kommenttikenttään, miksi minun pitäisi antaa just sinulle kaksi lippua. Päätän voittajan tässä viikonlopun aikana. Ja haluan siis nimenomaan antaa nämä liput ilmaiseksi jollekin tosifanille, joka saisi sitten vietettyä ikimuistoisen sekä elämyksientäyteisen konsertti-illan ystävänsä tai puolisonsa kanssa. Intohimoisin, koskettavin tai kenties vaikka hauskin Scorpions-tarina voittaa.
Kun toinen antaa ja toinen saa, on onni tasaraha.

Liput tälle keikalle tulivat myyntiin jo viime keväänä ja ikifanina ostin kaksi lippua silloin oitis. Tässä on kuluneen vuoden aikana tapahtunut kuitenkin kosolti yllätyskäänteitä ja nyt onkin käsillä sellainen tilanne, etten itse pääse katsomaan Scorpionsia livenä, sillä olen samaan aikaan toteuttamassa pitkäaikaista unelmaani toisella puolella maapalloa.

Matkustan tässä lokakuun lopussa kolmeksi viikoksi Uuteen-Seelantiin!

Luvassa on Road Trip vuokratulla pakettiautolla ympäri Pohjois- ja Eteläsaarta. Vasemmanpuoleinen liikenne toki piirun verran arveluttaa. Suunnitelmissa on myös mm. kipitellä aamulenkkejä Taru Sormusten Herra -trilogian henkeäsalpaavissa kuvausmaisemissa, hullutella alastomana lampaiden kanssa ainutlaatuisessa luonnossa, ihmetellä valtavia jäätiköitä, patikoida vuorilla, harjoittaa koskenlaskua, loikoilla kuumissa lähteissä, tutustua alkuperäiskansa Maorien kulttuuriin yms. Epäilin aina, etten kuitenkaan uskaltaisi toteuttaa tätä haavettani, mutta rohkaistuin ja nyt oli mahdollisuus sekä otollinen sauma lähteä. Lentoliput, vakuutukset, rokotukset, rinkka, kansainvälinen ajokortti ja ties mitkä kaikki ovat hommattuna. Vähäsen jo jännittää!

Mutta tässä tosiaan lähtee lähipäivinä ykkösluokassa postiin kaksi kappaletta Scorpions-konserttilippua tosifanille. Eikä maksa mitään! Jos juuri kukaan ei kirjoita Scorpions-tarinaa ja teen tässä itseni ainoastaan naurunalaiseksi, niin siinä tapauksessa nauran päin omaa naamaani ja menen ennakkoluulottomasti huutokauppaamaan nämä liput ilmaiseksi Nokian keskustaan. Moikka!


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti