perjantai 19. syyskuuta 2014

Treffi-ilmoitus Nokian Uutisiin 1998

(Arkisto: helmikuu 2013)

Saavuin äsken äitini luokse Pohjois-Nokialle. Äiti oli kerännyt varaston uumenista jättimäisen laatikollisen vanhoja kirjoituksiani sekä kuviani, joita voin sitten katsella ja muistella nuoruuttani. Hetken aikaa laatikkoa pengottuani meinasi sydämeni pysähtyä nostalgisesta myötähäpeähihityksestä, sillä löysin jo kauan sitten unohtamani tempaukseni. Löysin palasen todellista pohjoisnokialaista romantiikkaa!

Nimittäin kirjoitin alkuvuodesta 1998 treffi-ilmoituksen kuvan kera, jonka lähetin puoliherjalla Nokian Uutisten toimitukseen. Tässä ilmoitukseni luonnoskappale (kuvaa ei löytynyt):

”Heipähei! Kuvassa oleva nuorukainen on eittämättä fiksu, komea ja älykäs. Kolmen millin siilitukka on omiaan lisäämään kuvan eroottista tunnelatausta, jolla on tarkoitus pistää nokialaisplikkojen päät yhtä pyörälle kuin tunnelma Siuron Koski-Baarissa viikonloppuisin. Sileä ihoni ja hellät poskipääni yhdistettynä ytimekkään päärynämäisen nenäni kanssa ovat tietojeni mukaan Nokian tavoitelluimmat. Ja ainoat.

Olen luonteeltani herkkä rintakarvaton uninalle, mutta samaan aikaan vahva taistelupussi, josta hyvänä todisteena voitaneen pitää sitä täsmäfaktaa, että olen toipunut huomattavan hienosti lemmikkikanini viimekesäisestä menehtymisestä takapihamme leikkimökkiin.

Pelaan jääkiekkoa Nokian Pyryssä ja olen sen verran taitava pelaaja, että minut on kerran tunnistettu keskellä Edenin aaltokoneen pauhketta. Joten jos olet tyttö ja pidät kaneista, niin tule joskus Nokian jäähallille etsimään minut käsiisi. Alkaako tästä vuosituhannen rakkauskertomus, josta kirjoitetaan Seura-lehteen novelleja jopa vielä vuonna 2004? Tule ottamaan selvää. Tai ei ole pakko tulla, annan vain mahdollisuuden. Hyvää kevättä!
 

Ennakkoluulottomin terveisin: Petteri Poukka”

PS. Tätä kirjoitusta ei jostain syystä koskaan julkaistu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti