perjantai 19. syyskuuta 2014

Aito ja oikea Ridge lopettaa Kaunareissa

(Arkisto: huhtikuu 2013)

Tänään se sitten päättyy. Peräti kahdenkymmenenviiden vuoden ajan olohuoneisiimme television välityksellä tunkeutunut isoleukainen muotisuunnittelija Ridge Forrester eli Ronn Moss nähdään tänään viimeistä kertaa Kauniissa ja Rohkeissa.

Meillä on varmasti tosi monilla ollut sellainen viha/rakkaus-suhde Kaunareihin, mutta lopulta sitä on aina toisinaan vilkuillut puolivahingossa noita uskomattomia, jopa perverssejä juonenkäänteitä. Ridge on saippuasarjaikoni! Selailinkin tuossa vähän eri lehtijulkaisuja, tietoverkkoa sekä omia muistikuviani ja pakko todeta, että harvalla meistä on noin värikäs elämä takana.
Tässä alla keräämiäni otteita Ridgen elämästä:

- Viimeisessä jaksossa Ridge menee Brooken kanssa naimisiin - kuudetta kertaa. Carolinen kanssa Ridge oli naimisissa kahdesti ja Taylorin kanssa kolmesti. Naimakonkari siis!

- Yhden ikimuistoisen kerran Ridge ja Brooke menivät naimisiin keskellä eteläamerikkalaista sademetsää, mutta hääjuhlasta muodostui farssi, sillä Ridge joutui panttivangiksi hylättyyn rautavalimoon ja putosi tulikuumaan sulatusuuniin. Lopulta mies selvisi hengissä.

- Ridge antoi myös aikoinaan Brookelle anteeksi, kun Brooke oli n*ssinut tyttärensä Hopen poikaystävän kanssa naamiaisissa, sillä Brooke luuli naamion takana ollutta miestä Ridgeksi.

- Ridge on ollut varsin sopeutuvainen, vaikka Brooke on ollut naimisissa Ridgen isäksi luulemansa Ericin kanssa kaksi kertaa, pikkuveli Thornen kanssa kerran sekä velipuoli Nickin kanssa kerran.

- Pikkuveli Thorne on ampunut Ridgeä päähän.

- Ridge matkusti välittömästi Pariisiin kuultuaan, että Brooke on tippunut Eiffel-tornista.

- Ridge yritti aikoinaan estää Brooken ja Grant Chambersin häät kaasuttelemalla moottoripyörällä alttarille! Myöhemmin Ridgen poika Rick ampui Grantiä, mutta Ridge otti syyt niskoilleen ja joutui vankilaan. Sitten paljastuikin, ettei Rick ollutkaan Ridgen poika, vaan Ridgen isän poika.

- Ridge ajautui myös miekkatappeluun Massimo Maronen kanssa ja lopulta miekka lävisti Ridgen, mutta hän pelastui verisiirron avulla. Samalla selvisi, että miekanheiluttelija Massimo onkin Ridgen oikea isä.

- Kun Brooke meni naimisiin puolestaan Nickin kanssa, niin Ridge sai sydänkohtauksen. Mutta toipui! Myöhemmin Brooke joutui lento-onnettomuuteen, lentokone putosi Tyyneen valtamereen ja hän pelastautui autiolle saarelle, josta hänet lopulta löysi pelastusoperaatiota johtanut mies. Tuo mies oli Ridge.

Joten neljännesvuosisadan päätteeksi, hyvästi Ridge!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti