perjantai 19. syyskuuta 2014

Eroottisia väreilyjä Ideaparkissa

(Arkisto: heinäkuu 2013)

Sain tänään iltapäivällä itselleni harvinaisen päähänpiston - minä haluan lähteä shoppailemaan! Olin niin yllättynyt ja äimänkäkisöitynyt yht'äkkisestä päätöksestäni lähteä Ideaparkiin asti shoppailemaan, että pidin mykkäkoulua itselleni yksin omassa autossani koko ajomatkan ajan.

Ajattelin automatkalla viime vuosien tiheätempotonta vaateostoksillakäyntihistoriaani. Esimerkiksi upouudenkarheantyylikkäät farkut olen ostanut viimeksi pari vuotta sitten ja vaatehuoneessani onkin ainoastaan kuluneita sekä orastavan repaleisia farmarihousuja. Tosin nykypäivän trendihän on vähän sellainen, että mitä enemmän farkut ovat rikkinäisemmät, sitä muodikkaampia ne ovat. Ja jatkaakseni tätä nykymuodin pöyristelyä, niin tässä tämänkin kesän aikana on tullut usein noteerattua, että monilla tytöillä näyttää olevan niin lyhyitä minifarkkushortseja, että siellä on pinta-alaltaan enemmän näkyvissä thompsoninkulmaa kuin itse farkkukangasta. Niin paljon kuin lyhyistä hameista ja naisista pidänkin, niin joku raja nyt sentään.

No mutta palatakseni iltapäiväreissuuni Ideaparkiin, niin koluttuani puoli tusinaa vaateliikettä tuloksetta, löysin Jack & Jonesilta viimein haluamani. Yritin aluksi tutkailla vaatteita matalaprofiilisella ilmementaliteetilla, etten joutuisi heti vaatemyyjättärien ostohalutentattavaksi, vaan saisin aikaa havainnoida omia vaatehalujani. Kuitenkin sieltä saapui sitten kaksi erittäin mukavaa myyjää, joidenka kanssa lopulta teimme päätöksen, että ostan hienot mustahkot farmarihousut, paidan, erikoisen villahupparin sekä aurinkolasit.

Valmistautuessani maksamaan vaateostoksiani satuin vilkaisemaan vasemmalle Ideaparkin käytävälle. Tuosta vilkaisusta muodostui dramaattisen avartava! Nimittäin käytävällä käveli hymyillen kaksi vaaleatukkaista keski-ikäistä kääpiökaunotarta fiksut farkkushortsit pienoisissa jaloissaan. Itsehän olen vuosikausia leikkimielisesti kirjoitellut ja kertonut tarinoita, joissa on usein fantasiahenkisesti mukana kääpiönaisia. Ne ovat aina olleet vain hassutteluhöpinöitä vailla tietoista merkitystä, mutta nyt kun tuollainen yllättävä kääpiötodellisuus avautui silmieni ulottuville, niin minulla meni pasmat aivan sekaisin ja maailmani pysähtyi toviksi. Rinnassani virtasi kuumia aaltoja, väreileviä kääpiökipinöitä. Yhtäkkiä olin mielikuvissani heidän kanssaan uimarannalla juoksentelemassa alasti kikatellen sekä kuunnellen Kaija Koota ja…

”Niin siis voit laittaa sen Visa Electronin sinne lukulaitteeseen.” myyjä sanoi minulle ilmeisesti jo toiseen kertaan keskeyttäen hämmentävän kauppakeskuskääpiöunelmointi. Maksoin varovaisen nolona ostokseni, katosin parkkialueen vilinään ja ajoin hämmentyneenä uuteen kotiini Nokialle.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti