lauantai 20. syyskuuta 2014

Onni potkii päähän ihan huolella

(Arkisto: tammikuu 2014)

Välillä sitä näköjään onni potkii minuakin päähän ihan huolella! On nimittäin käynyt ihan törkeä mäihä tässä lähiaikoina! Rahaa ja naisia virtaa elämääni jokaisesta ilmansuunnasta.

Esimerkiksi oon saanut viikon sisään kaks tekstiviestiä, joissa ensimmäisessä luki: ”Congrad! Your mobile number was selected as a winner of 2 000 000 pounds!” Eikä mun tarvinnut kuin lähettää tekstiviesti takaisin siihen puhelinnumeroon ja antaa sähköpostin kautta tilitietoni!

Ja hyvä kun kerkesin lopettaa riemunkiljahduksia, niin saman tien olin voittanut jossain ”Mobile Free Lottossa” miljoona puntaa! Tuolla toisella kertaa tiesinkin oitis, mitä tehdä ja tunsin olevani jo eräänlainen kännykkävoittajakonkari. Lähetin jälleen tekstiviestin takaisin sekä meilillä tietysti tilitietoni. Mullakin kuitenkin kännykkä ollut jo vuodesta 1997, niin kai tässä vaan palkitaan pitkäjänteinen matkapuhelinomistajuus.

Rahoja ei ole vielä tullut, mutta kyllähän noissa miljoonien rahamäärien siirroissa aina kestää. Tosin omalta tililtäni on hävinnyt melkein kaikki rahat, mutta se on varmaan joku tietokonevirhe vaan. Joten kai sitä tässä voi jo julistaa, että sä luet just nyt miljonäärin olotilapäivitystä. Turha silti tulla anelemaann multa rahaa, sillä itse olen onneni ansainnut pitkäjänteisellä kännykkäsuorittamisellani.

Ja voitteko kuvitella - kaiken tämän äkkirikastumisen lisäksi esimerkiksi Facebookin inboxiin mulle on tullut monta kymmentä lirkutteluviestiä etenkin afrikkalaisilta naisilta. Brenda Love ja Harmony Joy, vain pari nimeä mainitakseni. He kaikki ovat ontuvalla englannilla kertoneet, että näkivät sattumalta profiilini ja että olen tosi komea sekä mukava. Kiitoksia vaan sinne afrikkalaisplikoille! Muutama tumma tyttö on myös pyytänyt rahallista avustusta esimerkiksi kuolemansairaiden sukulaisten hoitoon sekä lentolippuihin, jotta he voivat aloittaa kanssani onnellisen elämän Nokialla!

Jos joku olisi väittänyt mulle, että vielä joku päivä sä voitat miljoonia kännykkälotossa ja perustat perheen Nokialla kenialaisen sekä namibialaisen ja myöskin nigerialaisen naisen kanssa, niin olisin varmaan nauranut sellaiselle väitteelle! Mutta elämä on vaan niin arvaamatonta, että yks päivä sä oot vesijuoksemassa Nokian uimahallissa ja toinen päivä sä ootkin monimiljonääri sekä nokialais-kenialais-namibialais-nigerialais-uusioperheen isä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti