perjantai 19. syyskuuta 2014

Muista tarttua hetkiin empimättä

(Arkisto: uusivuosi 2013)

Kaiken tämän elämäntapahassutteluni taustalla on itselläni ollut viimeiset pari vuotta niin tapahtumarikasta menoa elämän erilaisilla alueilla, että oon ollut monesti ihan äimänkäkisöitynyt.

Yhtäältä oon ollut useasti niin iloinen ja onnellinen, että oon meinannut pissata housuihini hihityksestä. Toisaalta oon ollut useasti myös niin surullinen ja alakuloinen, että sydämessä on ollut fyysistä kipua ja tuntunut kuin että kaikki romahtaa. Eiköhän meillä kaikilla ole joskus samoja fiiliksiä.

Mutta vaikka välillä olis kuinka vaikeeta tahansa, niin hymyily auttaa. Eikä se maksa mitään.

Jätän tässä vuoden viimeisen päivän päivityksessäni perinteiseen tyyliin hassuttelut vähäsen taka-alalle ja kirjoitinkin ohessa olevaan kuvaan hieman elämänmatkallani mukaan tarttuneita ajatuksia, jotka haluan jakaa teille jokaiselle. Ehkä ne avautuvat kuvatekstinä syvällisemmin. Tai sitten eivät. Mene ja tiedä. Tavoitteenani on saada ihmiset hymyilemään, uskaltamaan ja olemaan täysin omia persoonallisia sekä erilaisia itsejään.

Kiitokset ystäville, tutuille, lähipiirille, virtuaalikavereille, hymyileville ihmisille ja eläimille tästä kuluneesta vuodesta, jonka sain viettää kanssanne. Äärettömän hyvää vuotta 2014 kaikille! Peace! 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti