perjantai 19. syyskuuta 2014

Vaateliikettä melkein perustamassa

(Arkisto: toukokuu 2013)

Uskokaa ihmiset unelmiinne!

Minä uskoin omiin unelmiini ja niin sitä vaan pitkäaikainen haaveeni toteutuu lauantaina. Jo pikkupoikana tykkäsin ommella kaikenlaisia kaulaliinoja, telttoja ja neuleita. Kutomisesta tuli nopeasti intohimoni. Kun luokkatoverit unelmoivat olevansa isona NHL-pelaajia, bisnesguruja ja palomiehiä, niin itse huusin kovaan ääneen, että minusta tulee maailman paras muotisuunnittelija ja vaatemoguli. Kun kasvoin aikuiseksi, niin kavereiden lähdettyä yökerhoihin rellestämään, minä jäin kotiin kutomaan ja suunnittelemaan vaatteita. Nyt tämä elämänmittainen vaateharrastukseni konkretisoituu unelmapisteeseensä.

Minä avaan lauantaina ikioman vaateliikkeeni Tampereelle!

Tai okei. Korjataanpas nyt vähäsen tätä kirjoitusta, sillä eihän tuollaista kutomistarinaa usko yhtään kukaan. Tarkennetaan siis sen verran, etten osaa käyttää ompelukonetta, enkä ole unelmoinut omasta vaateliikkeestä ja nuorena lähdin aika vähäsen jok’ikinen kerta jätkien kanssa yökerhoihin. Kerrankin Senssillä kuvittelin olevani Hämähäkkimies ja halailin romanttisen puolivaarallisesti baarinseiniä salaviinapullo kömpelösti takataskussani niin kauan, kunnes portsarit heittivät minut kaksin käsin ulos ja vinoilivat nokialaisuudestani. Eli periaatteessa tässä nyt ei ole kyseessä oma vaateliikkeeni, vaan sitä yritän tässä vaan sanoa, että olen kirpputorilla myymässä vaatteitani huomenna lauantaina.

Kyllä! Nimittäin Hakametsän jäähallissa on lauantaina jättikirppis kello 09-14 ja olen siellä myymässä suuren määrän vuosien saatossa komeroihini kerääntyneitä sangen laadukkaita M- ja L-kokojen vaatteitani. Löytyy farkkuja, kesäshortseja, t-paitoja, huppareita, takkeja, kauluspaitoja lippiksiä ynnä muita sellaisia.

En ole hinnoitellut ainuttakaan vaatekappaletta, vaan aion kohdata jokaisen asiakkaan sekä potentiaalisen vaateostajaehdokkaan face to face -henkisesti ja neuvotella ostokset tapauskohtaisesti. Jos asiakas on mukava ihminen, ovela tinkaaja tai olen itse muuten vaan ihan hulluttelutuulella, niin saatan antaa jonkun paidan vaikka ilmaiseksi! Ei se kirpputorimyyjänä toimiminen kuitenkaan mitään ydinfysiikkaa oo.

Joten tervetuloa vaateostoksille ja nähdään lauantaina klo 09-14! Moikka!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti