sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Rinkka esille - maailmalle lähtöön pari viikkoa

Noniin, tästä lähtee oma blogitaipaleeni käyntiin poks! Rinkka on kaivettu vaatekaapista taas esille ja parin viikon päästä alkaa elämäni suurin seikkailu. Mä jätän kaiken, lähden haistelemaan maailman tuulia ja annan vaan palaa! Kolme maanosaa ja noin 25 maata.

Mä lähden maailmanympärysmatkalle.

Pokeritermein voisin sanoa, että kyseessä on oman elämäni All in. Matkustamisessa on se hieno asia, että sitä tulee joka kerta rikkaampana takaisin. Mulle elämykset ovat materiaa arvokkaampia. Paluu Suomeen on luvassa vuoden 2015 puolella. Paluulippua ei ole ostettuna.

Elämäni tärkein, Seppo-koira, on mitä parhaimmassa hoivassa ex-tyttöystävälläni Kaarinassa. Sepolla on siellä myös herttainen Sessi-niminen koirakaveri, joten karvapersepojallani tulee olemaan upea talvi.

Voin kertoa, että järjestelyjä on tehty ihan simona pitkin tätä kuluvaa vuotta ja kolmen viikon päästä sitten hyppään Pohjois-Nokialla oman rakkaan ja ränsistyneen Hondani rattiin ja yli kymmenen vuotta kestänyt yhteinen taipaleemme saa viimeisen matkansa - läpi Euroopan. Kerron koko lämminhenkisen autotarinani jostain päin Eurooppaa lokakuussa.

Maailmanympärysreissuni alkumatkan seuranani on toinen parhaista ystävistäni, Olli. Kaksi nokialaisnuorukaista lähtee vähän ajelemaan Hondalla Nokialta Barcelonaan. Jännä nähdä, kestääkö auto 4000 kilometrin Roadtripin vai lahoaako jo Latviassa vai pöllitäänkö jossain Luxemburgissa. Sitten Barcelonasta mulla ja Ollilla käynnistyy piirun verran erilainen laivareissu - kaksi viikkoa Atlantin valtameren yli Espanjasta jenkkeihin Kolumbuksen jalanjäljissä. Jumalauta, nice!

Ja toinen paras ystäväni, Timo, on myös osana tätä seikkailua - me näemme Timon kanssa sitten marras-joulukuun taitteessa Filippiineillä. Oon innoissani tästä kaikesta kuin ponin saanut pikkutyttö.

Kirjoitan sekä otan valokuvia ja videoita matkan varrelta. Mutta eipä mitään, jatkan tässä rinkanpakkausharjoituksia. Moi!1 kommentti:

  1. Huh, innolla jään odottelemaan kuulumisia maailmalta, kun lähdet matkaan. Facebook, twitter & tämä blogi ahkerassa seurauksessa. Mahtavaa reissua! :)

    VastaaPoista