torstai 18. syyskuuta 2014

Tampere VS. Turku(Arkisto: kesäkuu 2011)


Oon nyt asunut vuoden verran Turussa. Sitä ennen vuosikausia Tampereella asuneena oon pannut merkille pari huomattavaa eroa näiden kahden kaupungin välillä.

Täällä Turussa on aivan tolkuton määrä grillejä sekä pyöräliikkeitä, kun taas Tampereella on älytön määrä erotiikkaliikkeitä sekä siipiravintoloita. Kirjoitin lukiossa lyhyestä matematiikasta vahvan M:n, joten lähdin ihan (abaut 88%) luottavaisena tekeen yhtälöitä näistä yllä esittämistäni huomioista. Lopputulemana sain tehtyä seuraavanlaisia johtopäätöksiä:
 
Kun tamperelainen lähtee paneen, niin turkulainen paikkaa omat tarpeensa makkaraperunoilla.

Kun tamperelainen hankkii Mansen Sex Shopista vinon pinon pornovideoita sekä perhosen, niin turkulainen lähtee ostaan Nummen Pyörästä uuden fillarin sekä 26-tuuletusaukkoisen pyöräilykypärän.

Kun turkulainen tilaa lihapiirakan kahdella nakilla mukaan ja polkee himaan, niin tamperelainen menee Hookkiin vetään ristikkoperunat ja 20 siipeä ja hakee vielä jälkkäriks Adam & Eve:sta suklaapeniksen. 

Tamperelaisen triathlon =
Speak Easyssä korillinen wingsejä ja uiskentelua miedossa siipikastikkeessa, pyörällä Stockan vieressä sijaitsevaan Red Lightsiin ostaan pumpattava vuohi ja sit ujona juosten himaan.

Turkulaisen triathlon =
Ruissalon rannalla käsipohjaa meressä, vierailu kaikissa kaupungin tuhannessa pyöräliikkeessä ja juosten Martin grillille ostaan hodari valkosipulilla.

Ja tässä vain murto-osa esimerkeistä, mitä vääjäämättä tulee mieleen. En kyllä usko, että teillä perversseillä tamperelaisilla tai polkupyöräliikefetissin omaavilla turkulaisilla on näihin faktoihin nokan koputtamista. Mutta jos löytyy vielä jotain lisää eroja näiden kaupunkien välillä, niin mainitkaa ihmeessä tai nykäiskää mua vaikka hihasta kesällä Porissa. Mitä?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti