torstai 18. syyskuuta 2014

Kauniit ja Rohkeat - loppuuko tuo paska koskaan?(Arkisto: kesäkuu 2011)

Katselin tässä pari jaksoa Kauniita ja Rohkeita ja mietin taas kerran, että kuinka solmussa voikaan ihmissuhdekiemurat olla ja kuinka käsikirjoittajat ovat leiponeet Brooke Loganista sellaisen lutkan, että varmasti Madonnakin olisi hiljaista tyttöä tuollaisen rinnalla.

Meninkin vielä avittamaan muistiani näistä kaikista kiemuroista wikipediaan. Tässä muutama huomio:

Pienimuotoista faktaa Brooke Loganista kaikille tilastonikkareille:
Naimisissa ainakin 7 kertaa:
- 4 kertaa Ridgen kanssa.
- Kerran Ridgen Eric-isän kanssa.
- Kerran Ridgen Thorne-veljen kanssa.
- Kerran Ridgen velipuolen ja tyttärensä entisen aviomiehen Nickin kanssa.

- Brookella on myös lapsi entisen vävynsä Deaconin kanssa.
- Brooke on tämän kaiken sekavuuden lisäksi Nickin ja Taylorin lapsen biologinen äiti! Siis mitä v*ttua? No, hedelmöityslaboratoriossa oli käynyt harmittava moka.
- Viimeisimmissä jaksoissa on paha tilanne TAAS päällä, sillä nyt Brooke on mennyt paneen tyttärensä poikaystävää naamiaisissa, koska luuli että kyseessä oli Ridge. Aika jytky naamiaisasu etten sanoisi.

Sanokaa mua vanhanaikaseksi, mutta näkemykseni mukaan tässä on ylittynyt kaikki insestirajat sekä käsittämättömyydet jo tyyliin vuonna 1997, että oliskohan aika jo lopettaa Kauniit ja Rohkeat?

Vastaan tähän kysymykseeni jyrkällä, jopa tylyllä tuntemuksellani.
Kauniit ja Rohkeat jatkunee pidempään kuin kukaan meistä facebookkaajista elää. Ridgen leuka jatkaa kasvamistaan, Taylor kuolee joka toinen tuotantokausi ja palaa sarjaan aina uudestaan kadonneena kaksois- tai kolmoisiskona yhä vain muhkeammilla silikonihuulillaan, Forresterien lapset vanhenevat joka kevät yhden yön aikana seitsemän (7) vuotta ja tietysti Brooke jatkaa sydämensä kuuntelemista, jolloin ehkä jo ensi vuosikymmenellä vietetään häitä perheen koiran kanssa Big Bearin huvilalla. Awwwww!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti