torstai 18. syyskuuta 2014

Ihanaa vuotta 2012 kaikille!(Arkisto: joulukuu 2011)

Itse vietän tämänkin vuodenvaihteen raivoraittiina ja voitte olla varmoja, että olen kello 00:00 alasti, sillä mielestäni se on ainoa oikea tapa tervehtiä uutta vuotta. Tässä alla on 10 kappaletta toivomuksiani tulevalle vuodelle satunnaisessa järjestyksessä:

1. Toivon, että kaikki joilla on rahahuolia, voittavat lotossa, saavat hyvän työpaikan tai vaikkapa sitovat jonkun ahneen yritysjohtajan alastomana puuhun ja kiristävät tältä överibonukset itselleen. Kaikkien ahneiden ylimielinen isä Björn Wahlroos toivottavasti menettää kaikki rahansa ja joutuu muuttamaan Forssaan.

2. Toivon, että yksinäiset löytävät uusia ystäviä ja että ihmiset rakastuvat toisiinsa sekä harrastavat usein rentouttavaa kanssakäymistä keskenään alasti takkatulen ääressä Barry Whiten karheaäänisen musiikin soidessa taustalla.

3. Toivon, että 22.12.2012 Maya-intiaanien edustajilla on joku nokkela selitys sille, että miksi maailma ei loppunutkaan eikä mitään mullistuksia tapahtunut.

4. Toivon, että Lauri Tähkä jättää musiikin kokonaan ja heittäytyy mukaan uudelle alalle, josta hän mainitsi Iltalehdessä syksyllä. "Jos musahommat ei onnistu, niin menen vaikka Hesburgeriin töihin!" tokaisi Tähkä. Tee se Late!

5. Toivon, että kansanedustajat näyttäisivät itse ensimmäistä kertaa ikinä esimerkkiä leikkaamalla palkkojaan sen sijaan, että korottavat omia ansioitaan joka vuosi. Ilmaiset taksimatkat, torkkupeitot, tuulipuvut ynnä muut sellaiset. Mitä seuraavaksi? Ilmainen thaityttö hieromassa omenauutetta sisäreisiin työhuoneessa?

6. Toivon, että Jani Toivola voisi jättää edes yhden keskusteluillan väliin. Tiedämme, että olet tummaihoinen ja homo. Mutta kun siinä ei ole mitään uutista. Kaikki me ollaan samanarvoisia: minä, sinä Jani, kääpiöt, neliraajahalvaantuneet, turkulaiset, intialaiset yms.

7. Toivon, että Ilkka Kanervan kännykkä takavarikoidaan. Hyvin ikävää, että mies on aina totaalinen uhri, kun lehdet paljastelevat hänen tekstareitaan, jota hän ei ole lähettänyt tietystikään. Elina Kiikko tukee miestänsä ja kaikki ovat salaliitossa Ikeä vastaan. Aikamoista paskaa, etten sanoisi.

8. Toivon, että Katri Helenan ja hänen 40 vuotta nuoremman miehensä jokaista sanomista ja rakkauskäännettä ei kerrottaisi lehdissä ja netissä. Mielikuva 70-vuotiaasta thompsonista ei mielestäni ole ihmisille hyväksi joka päivä. Ja jos kerran esim. ilotulitteet kielletään alle 18-vuotiailta, niin miksei tällaisetkin uutiset?

9. Toivon, että Salatut Elämät lopetetaan ja käyttöön jäävillä rahoilla palkataan lisää poliiseja, palomiehiä sekä päteviä hoitajia esim. vanhainkoteihin yms.

10. Ja lopuksi. Toivon, että ääriuskovainen puupää Päivi Räsänen vastaisi alla olevan linkin jännittäviin kysymyksiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti