perjantai 19. syyskuuta 2014

Big Brother alkaa taas!(Arkisto: syyskuu 2012)

Ei tarvitse olla mikään uskomaton media-asiantuntija, ihmiskäyttäytymisen emeritusprofessori tai BB-Saulin puolialaston pikkusisko tajutakseen, että tänäkin vuonna mielipiteet Big Brotherista jakautuvat kahtia - toiset tykkäävät ja toiset vihaavat.

Mä olen monena kautena kuulunut siihen ryhmään, joka EI KOSKAAN katso Big Brotheria, mutta silti mystisesti aina tietää BB-as
ukkaiden nimet ja osaa v*ttuilla heille sekä ohjelman tapahtumille.

Tällä kaudella en aio seurata edes salaa Big Brotheria sen kummemmin, enkä aio pönkittää itsetuntoani haukkumalla ohjelmaa ja talon asukkaita. Sillä eihän se ole itseltäni mitään pois, jos BB-talossa häröillään, n*ssitaan tai nukutaan. Tai jos joku ihminen kotisohvansa uumenissa tykkää katsella tai vihata BB:tä.

Fakta on kuitenkin se, että julkisuustyrkkyjä talossa on joka kerta. Joten tässä olisi tuotantotiimille ilmainen vinkki, millä saadaan tosityrkyt erotettua perusasukkaista:
Hommatkaa Anneli Auer taloon - silloin nähdään kuka oikeasti haluaa henkensä kaupalla pysyä samassa talossa ja tavoitella unelmaa eli päästä Chat-juontajaksi tai saada tissit HYMY-lehden kanteen.

Kiitoksia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti