torstai 11. joulukuuta 2014

Unensieppaaja kummitytölleniOlin puolitoista kuukautta sitten Miamissa, USA:ssa. Kävin siellä mm. Evergladesin kansallispuistossa katsomassa alligaattoreita. Siellä lähistöllä sijaitsi myös pieni kauppa, joka kuuluu intiaanien maaperälle ja hankin sieltä Unensieppaaja-onnenamuletin.

Kyseessä on intiaanikansojen ikivanha perinne-esine, jonka tarkoitus on edistää hyviä unia sekä hyviä ajatuksia. Onnenamuletti laitetaan illalla sängyn lähettyville. Hyvät unet ja ajatukset löytävät tiensä unisiepparin lävitse nukkujan uniin, kun taas pahat unet sotkeutuvat kiinni amulettiin ja tuhoutuvat aamuauringon ensimmäisistä säteistä.

Astelin viikko sitten Puerto Princesassa, Palawanin saarella, Filippiineillä, kaupungin postitaloon ja lähetin tuon Unensieppaajan postipakettina kohti Suomea. Keskiviikkona postipaketti saapui määränpäähänsä Etelä-Nokialle elämäni tärkeimmälle ihmiselle, kummitytölleni Pepille.

Hän oli tästä lahjasta yllättyneen onnellinen ja lähetti mulle tämän kiitos-kuvan, jonka seurauksena myös kummisetä on onnellinen täällä maailman toisella puolella (tätä kirjoittaessa Phnom Penhissä, Kambodzassa). Jee! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti