maanantai 28. joulukuuta 2015

Huomio, sinä autooni murtautuja!

(Arkisto: joulukuu 2015)

 

Huomio! Sinä, joka murtauduit autooni viime yönä Tampereen Kalevassa ja varastit CD-soittimen keskinkertaisesta Honda Civicistäni (vuosimallia 1997), toivottavasti luet tätä olotilapäivitystä. Tuon kyseisen CD-soittimen sisässä oli Keisarin Räppi-Mylly 1 -levy, joka on itselleni hyvin henkilökohtainen. Esitänkin tässä nyt lempeämielisen uhkauksen: Palauta heti tuo CD-levy tai muussa tapauksessa en luultavasti tule sitä ikinä saamaan takaisin!

Jouduin tosiaan viime yön aikana elämäni ensimmäisen automurron kohteeksi. Nimittäin saapuessani aamulla parkkipaikalle autoni luokse noteerasin oitis, että kuskinpuoleinen ovi oli raollaan ja CD-soitin pöllitty. Itse auto ei ollut varkaalle kelvannut - joko hän ei osannut käynnistää autoani ilman avaimia tai sitten autoni oli liian paska jopa itse autovarkaalle. Epäilen jälkimmäistä vaihtoehtoa.

Varkaalle ei myöskään kelvannut takapenkillä olleet parikymmentä vuotta vanhat Fischerin hiihtosukseni, joten ei niin huonoa, ettei jotain hyvääkin, eli tähän väliin täytyy jakaa myös kiitosta sinne pikkurikolliselle hiihtosuksieni pöllimättä jättämisestä. Niilla suksilla oon voittanut lukuisia Nokian juniorihiihtomestaruuksia 90-luvulla, joten on sanomattakin selvää, että hiihtosuksieni tunnearvo on mittaamaton.

CD-levyni kohtalo kuitenkin huolestuttaa. Se on ikään kuin alkuperäislevy, missä on mm. ykkösmusiikkihittini Pete on Ponipoika (löytyy Youtubesta) ja sain tuon biisin tekemisestä 6 opintopistettä aikoinaan Pirkanmaan ammattikorkeakoulussa. Tuo nyt pöllitty CD on osa ”musiikillista” historiaani. En ehkä ole mikään Cheek, joka myy Olympiastadionin tuosta vaan täyteen, mutta onko Cheek tai esimerkiksi Elastinen olleet räppäämässä nokialaisen 6. divarijalkapalloseura Kristallipalatsin 15-vuotisjuhlissa Tottijärvellä, missä samoissa juhlissa esiintyi myös Napakymppi-isäntä Kari Salmelainen? Kysyn vaan! Eivät taida olla.

Itse menen jokatapauksessa tekemään nöyrästi rikosilmoituksen. Jos sinä pikkurikollinen bongaat kauhealla säkällä tämän tekstin Internetistä, niin pystyisitkö palauttamaan CD:n jonnekin? Anna vinkki vaikka nimimerkin takaa. CD:ssä on täsmälleen samanlaisella tussilla kirjoitettu teksti kuin kuvassa olevassa Keisarin Räppi-Mylly 2 -levyssä. En tiedä kuka nykypäivänä enää ostaa CD-soittimia, mutta jos olet sen jo myynyt eteenpäin, niin toivottavasti siitä saamasi parikymppiä muuttaa elämäsi suunnan, lopetat hiljalleen rötöstelyn ja sinusta kasvaa vastuuntuntoinen ihminen. Hyvää joulua!

Tämä kirjoitus levisi Facebookissa laajasti ja tamperelainen Autohuolto Turvakaara kommentoi, että he lahjoittavat uuden CD-soittimen mulle. Ja minä matkasin heidän luokseen, ja nyt Hondassani pauhaa taas musiikki! Kiitos!
 

1 kommentti:

  1. Hei, saitko sä ikinä sitä CD:tä takaisin? Ja kysynpä samalla että pääsitkö sä siihen 95-elokuvaan? Utelinkin sulta jo Facebookissa tätä jokin aika sitten mutta taisi mun kommentti hukkua jonnekkin.

    VastaaPoista