keskiviikko 25. heinäkuuta 2018

Jaakon päivä

Jaakolla on tänään keskiviikkona 25.7. varmasti yksi uran haastavimmista päivistä heittää kylmä kivi veteen. Tai toki kylmän kiven voi heittää, mutta epäilen jyrkästi vesien viilentymistä.
Sen verran haluan lähettää tsemppiä, että tää ei todellakaan johdu Jaakko susta, vaan se on tää pitkään jatkunut helle. Sä oot Jaakko oikeesti tosi hyvä heittämään kiviä veteen. Kokenut kylmien kivien heittäjä, jonka ura ulottuu käsittääkseni jonnekin 1700-luvulle saakka. Itse en ollut edes syntynyt vielä silloin! Ja hei, Jaakon kylmä kivi -kuviot löytyvät myös Wikipediasta ja jengi puhuu Jaakosta aina heinäkuun 25. päivä. Hyvää nimipäivää!
Ei kukaan heitä näillä keleillä tarpeeksi kylmää kiveä veteen. Ei Hannu, ei Johanna, eikä Petteri. Ei Kukaan! Se heittäköön ensimmäisen kiven, joka näillä helleinfernoilla väittää viilentävänsä vedet. Aivan, aika hiljaista on ja ei ole esimerkiksi tähän päivitykseen lentänyt ainuttakaan kiveä. Kertoo omaa kieltään!
Ja kuka niitä loppupeleissä edes laskee, että onko se kivi juuri tänään kylmä vai kuuma ja viileneekö vedet vai ei. Kiviäkin kiinnostaa. Jaakko hei, ihan turha lannistua, vaikka vedet pysyisivätkin lämpiminä. Ihmisiähän tässä vaan ollaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti