torstai 1. kesäkuuta 2017

Video: Jättiyllätys muhimassa - nokialainen tennislupaus Ranskan avoimiin?

Legendaarinen tennisturnaus Ranskan avoimet on käynnissä Pariisissa. Paikalla on tänäkin vuonna periaatteessa kaikki lajin kirkkaimmat tähdet Rafael Nadalia ja Novak Djokovicia myöden. Ainoastaan Roger Federer ei osallistu.

Monelle saattaa tulla pienoisena yllätyksenä, että nelinpelitähti Henri Kontinen ei ehkä olekaan ainoa suomalainen Ranskan avoimissa. Kontinen pareineen putosi yllättäen jo avauskierroksella, joten nyt kaikki katseet on suunnattu 34-vuotiaan nokialaislupaus Antti Teisalan hartioille.

Teisala on myös ilmoittautunut mukaan ja odottelee innoissaan kentälle pääsyä. Ainakaan vielä miehen nimeä ei ole kuitenkaan näkynyt osallistujakaavioissa. Teisala kertoi tuntemuksiaan Tennis Sport TV:n tuotantopäällikkö Petteri Poukan tekemässä erikoishaastattelussa.

”Otin lennot jo viime joulukuussa ja laitoin silloin heti sähköposti-emailia kilpailujärjestäjille, että olisin osallistumassa turnaukseen. Se varmaan kertoo omaa kieltään, että sieltä ei ole tullut mitään viestiä, että en olisi mukana”, kommentoi komeaan tennisliiviin sonnustautunut Teisala.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti